fredag 14 maj 2010

tack mamma o pappa!!!

oj oj oj va grejer vi fick gjorda igår!
när mamma o pappa kom, så åkte ja o mamma till ica o handlade lite fika o det som va kvar till middagen. mamma köpte en ny blomma till köket.
vi sprang in på jem o fix o kollade om de hade några blommor till krukorna ute ocks. vi köpte små orange/svarta tagetes. jättefina!!
sen sydde jag Ellas gardin (som legat här ett par månader) pappa o håkan va ute i trädgården under tiden o kantklippte, rensade lite ogräs. de fick en heldel gjort.
sen var det dags för lite mat. vi gjorde potatis, hemmagjorda köttbullar och sås till! det blev kanongott! sen åkte ja o mamma bort till jem o fix igen o köpte fröer. det blev fyra olika sorter för 20 kronor! kanonpris!
sen gick jag o mamma ut o planterade i krukorna på framsidan o det blev jättefint!!
sen var det dags för baksidan. vi rensade ur våra pallkragar.. pappa o håkan fick hjälpa till med en av dom för den var helt igenväxt med gräs, o det va skitsvårt att gräva upp.
sen planterade vi sommarslöja blåklint, sommarblandning o nån mer som jag inte kommer ihåg. efter det hann vi med att sy upp nya gardiner till köket. det blev vita denna gången! vi passade på att putsa köksfönstren också! vilken skillnad!!
TACK MAMMA OCH PAPPA!!!!

2 kommentarer:

Madde sa...

Perfekt att få lite hjälp
Kram

Mormor Annki sa...

Det va roligt att få hjälpa till lite-
Kram mamma och pappa