onsdag 15 juli 2009

sammanfattning!!

I måndags va Ellas faster Eva och hennes sambo Kary på besök!
De skulle ha tagit Ella på en barnvagnstur till samhället men det regnade så det fick ställas in...
På eftermiddagen åkte vi dock upp till samhälllet och åt, lagom till när vi kom upp till samhället slutade det att regna! Så vi gick en runda sen... va inne på presentverkstan o köpte pennor o färg... sen gick vi till Kappahl.. Eva köpte en klänning, body och strumpor till Ella o sen gick vi tillbaka till presentverkstan o hon köpte en mjukishund också :-) så söt va den!


Igår va Håakn o tränade... när han kom hem visade han upp en lapp från trafikpolisen.. de hade haft kontroll utanför jysk o han blev stoppad! han slapp böter, men fick anmärkningar på att halvljuset va sönder på höger sida (det visste vi), strålkastarglaset va sönder på höger sida (det visste vi, det nya låg hemma i en kartong) och helljuset va ur funktion på vänster sida (det visste vi, men har inte orkat kolla det)
Så när han kom hem bytte han lampan på högersidan o kollade om det va nåt fel på säkringen till helljuset. han lyfte bara upp den o blåste på den o sen funkade helljuset... så det måste varit lite glapp...
sen gav han sig på att föesöka byta strålkastarglaset... det va lite besvärligt, men med två hjärnor gick det till slut!
Idag har jag varit o tränat, o nu så blir det tv:n ikväll!
Kramar Angelica

1 kommentar:

Madde sa...

oj har du varit och tränat, inte dåligt men ta det lugnt för Ella är ju inte gamal och helst ska man inte träna de första 8veckorna efter en förlossning. Kul att Håkans syster och man kom på besök. känns som jag inte hinner träffa er denna vecka och på söndag sticker vi till Malö, men efter det ;-)
Kramj Madde