måndag 14 september 2009

söndag-måndag!!

igår åkte vi upp till jönköping! kom upp dit strax innan tio o jag fick mitt halsband av mamma. det står Ella på den ena och Håkan på den andra. såååå fint!!!


sen åkte vi ner till allmogemarknaden i stan. mamma o pappa köpte en massa inlagd gurka. jag köpte lite frukt och ett kanderat äpple :-)

liam o sibbe åkte ett ångtåg!





sen åkte vi upp till husvagnsmässan. gick först o kollade på adria o pappa stog o tjötade en bra stund med han som sålt ett par husvagnar till honom. sen gick vi vidare o kom till cabby. där tittade vi på black line, limited edition. mamma o pappa blev förtjusta i den redan när vi åkte hem från dalarna o stannade i kristinehamn o kolla på husvagnar! de frågade en säljare där hur många de skulle tillverka av den vagnen. de fick veta att de skulle göra 50 st. 20 av dom skulle direkt till danmark o 15-16 hade sålts på mässan, så det var inte så många kvar. det tog inte många minuter innan de gick o pratade med sin säljare o när de kom tillbaka efter en halvtimme ungefär hade de bytt husvagn! det va ju inte så svårt att lista ut! 6 husvagnar på 5 år!
Vi hittade också en vi tyckte om! en billig och lätt ny husvagn för under 160000!


idag har Ella suttit i gåstolen för första gången! med en filt framför sig satt hon nog i 20 minuter! skönt att hon kan sitta lite själv!





nu i veckan blir det lite förberedelser inför dopet på lördag!!

2 kommentarer:

Madde sa...

Mysigt med marknaden:-)
Blir kul att se halsbandet på riktigt för det va lite dålig bild.
Kram

mormor sa...

Vad söt hon är

kram