fredag 25 september 2009

fredag!!!!!!!!

Idag körde ja Håkan till datakursen vid 08,40.


passade på att åka till ica o köpa lite fika o ringde madde o kollade om ja fick komma tidigare. så ja åkte dit efter affären o vi fikade o drack te :-)


sen hämtade ja Håkan medans madde passade Ella. vi åkte hem o hämtade vagnen och körde tillbaka till Madde o sen gick vi upp till centrum. vi gick först till lindex för madde skulle kolla kläder till en barndomskompis dotter... men det fanns inte så mycket där uppe... så vi gick till Kappahl o efter ett tag hittade hon en klänning och strumbyxor!

När vi skulle lämna barnavdelningen fick ja syn på nåt jättesött! En tröja och rosa tights! hon kommer blli jättesöt i dom!!




sen gick vi o tog en fika på bernts för både madde och jag va hungriga! jag tog en smörgåstårts-bakelse och den satt precis där den skulle!
sen gick vi till Nissans skaparglädje! där hittade Madde en sak till Elias o ja köpte en likadan till Liam i julklapp!

Sen rann tiden iväg... o helt plötsligt va klockan fem i två... ja fick ringa håkan så han mötte mig vid jysk, så ja bara kunde springa på toa o sen mata Ella o snabbt upp till bvc på föräldrarträff!bvc-psykologen va där o sa väl inte jättemycket vettigt...
men det är kul att träffa alla! vi pratade lite matt o så... så det är dags för Ella att börja med smakportioner på tisdag efter vi har varit hos bvc-sköterskan.

nu på eftermmiddagen lyckades ja få Ella på film när hon vänder sig! det är typ femte gången hon gör det nu :-)

imon e ja o Ella ensamma hemma! Håkan ska jobba sista dagen i ambulansen för denna säsongen!




1 kommentar:

mormor sa...

Vad duktig hon är, mormor saknar henne

kram mormor