måndag 14 december 2009

Möhippan!

orkade inte uppdatera från möhippan i lördags så ja får göra det nu!
ja vaknade vid 5 på morgonen o hoppade in i duschen....
vi lämnade gislaved vid halv sju o åkte mot öreryd.
där bytte vi bil o hoppade in i en minibuss me Ellinor och Ida!
vi åkte mor jönköping.. stannade på shell för lite snabb frukost (orkade inte äta när vi gick upp)
sen åkte vi till Ekhagen. jag sprang upp me Ella och Håkan till mamma o pappa.
Sen satte vi oss i bilen och åkte mot Vätterleden. Det dumma var ju att Alex såg oss.. hon stod i köket när vi kom och såg ju oss, men det gjorde inte så mycket....
hon fick ta på sig fula mönstrade tights, cykelbyxor över och en rosa "body". hon fick ha en vit t-shirt. hon fick ha en rosa peruk på sig och en rosa fuskboa. på huvudet fick hon också ha en luciakrona (som hon lyckades ta sönder två lampor på inom en minut) på ryggen fick hon ha en röd lackväska och på händerna fick hon ha röda diskhandskar på små hjärtan på.
Sen for vi mot A6! Hon fick stå vid ingången till Coop och sälja pepparkakor! Hon tjänade 109:- kronor på en timme. och 2 Euro!
Så hon va jätteduktig även om alla inte va så trevliga!
Vi for sen mot Boda Borg. Där spenderade vi ett par timmar med mycket kämpande och mycket skratt! Det blev även tacobuffé som satt precis där den skulle :-)
Vid tio i fyra åkte mot jönköping igen o hem till Alex. Där duschade vi och gjorde vi oss iordning och tog ett glas vin.
Sen åkte vi ner mot stan... det tog ett långt tag innan vi hittadde en parkeringsplats men sen hittade vi en bara en lite bit från SOYA.
Där åt vi alla mongolisk barbeque. Det var en god och het soppa till förrätt, buffén till varmrätt och friterad banan till efterrätt!
Sen körde vi hem Sofie och sen mot Ekhagen. Jag sprang upp och hämtade Håkan och Ella coh sen for vi hemåt.
Trötta landade vi i gislaved innan midnatt efter en underbar dag!!!!

1 kommentar:

Madde sa...

Kul att det blev lyckat :-)